Podcast

Aflevering 31: Wat mijn uitgever, mijn ‘podcastjuf’ en leerproblemen met elkaar te maken hebben…

Heb jij een vraag over of voor de podcast? Stuur een voice memo, leuk om van je te horen.

Je moet het zelf doen, maar niet alleen….

Wat ik daarmee bedoel, vertel ik in deze aflevering.

Over hulp vragen, hoe je de juiste stappen op het juiste moment zet, over de relatie tussen ‘nee zeggen’ en nieuwe ideeën, een korte vooruitblik op de volgende podcast aflevering. En mijn kersverse idee waarmee ik heel graag komend jaar aan de slag ga.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor begeleiding, stuur mij dan een mailtje via karen@talentengroei.com of meld je voor mijn nieuwsbrief aan. Vul je naam en email adres in, dan kan ik je mailen.

 

Wil je graag Talent Tips ontvangen?

Meld je dan hieronder aan.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.