Podcast

Aflevering 32: Te gast in eigen podcast -Matthijs De PodcastGast interviewt Karen over studiekeuze, leren, podcasten, micro-ambitieus zijn en nog veel meer..

Heb jij een vraag over of voor de podcast? Stuur een voice memo, leuk om van je te horen.

Matthijs is De PodcastGast. Hij heeft een eindeloze liefde voor podcast en goede gesprekken over diverse onderwerpen.

Hij kwam op het briljante idee om zichzelf uit te nodigen in 100 verschillende podcasts. Ik vond dit zo’n tof idee.. stuurde Matthijs een berichtje, we hadden een leuk gesprek, waarin we ontdekten dat we veel raakvlakken hebben en een paar weken later namen we deze podcast op. Hierin is Matthijs de host en ben ik te gast in in zijn studio in mijn eigen podcast.

We hebben het over mijn ‘reis’ van studie orthopedagogiek naar eigen praktijk, die begon met 1 leerling aan de keukentafel.

Over keuzes maken, plannen maken -en waarom wij beiden niets kunnen met plannen voor over X jaar, waarom ik ik ben gaan podcasten en nog veel meer.

Je leert niet alleen mij, maar ook Matthijs een beetje kennen.. Al gauw is duidelijk dat hij van vele markten thuis is en hoor je hoe hij dit inzet in zijn leven, waarbij hij ‘micro- ambitieus’ zijn als uitgangspunt heeft.

Je kunt de podcastreis van Matthijs langs 100 verschillende podcasts volgen via de website van De PodcastGast of zoek hem op via Instagram.

Heb jij zelf een podcast, dan raad ik je van harte aan om Matthijs uit te nodigen. Of hij nu te gast is, of de host van jouw podcast… je hebt een gegarandeerd een boeiend gesprek en een interessante aflevering.