GELUKT!

Je kunt nu de test invullen, waarmee je kunt ontdekken of jouw kind een andere leerstijl heeft! Het geeft je inzicht hoe jouw kind leert.

Ik geloof dat kinderen veel meer uit zichzelf kunnen halen, wanneer zij kunnen leren op een manier die bij ze past. Als ouders en leerkrachten is de eerste stap dat je je bewust bent dat niet ieder kind op dezelfde manier leert en dat er verschillende leerstijlen zijn.

Nieuwsgierig welke leerstijl jouw kind heeft?

Wat kan je nog meer verwachten?
Regelmatig (ongeveer 1x per maand) deel ik per mail en op mijn website artikelen, podcasts en informatie over o.a. leren, talent, mindset, opvoeding & geluk.

Ik ben steeds op zoek naar inzichten en praktische oplossingen voor kinderen en ouders.

Houd de mail dus goed in de gaten zodat je weet waar je de meest nuttige info kan vinden op de website van Talent&Groei of volg mij op Instagram

Ik deel mijn kennis en ervaring graag, omdat ik geloof dat wij er samen voor kunnen zorgen dat de wereld een stuk mooier wordt als kinderen hun talenten kennen en kunnen inzetten. Ieder kind verdient een gelukkige schooltijd. Door ouders te inspireren en kinderen te helpen om te leren op een manier die bij hen past, hoop ik hier aan bij te dragen.

 

Neem nu de eerste stap richting meer leerplezier voor jouw kind!

Warme groet,

Karen Dijkstra