Workshop – Leren vanuit talent

Inspirerende en praktische workshop
voor ouders van kinderen die ‘anders leren’

A

Zie je jouw zoon of dochter worstelen op school en maak je je zorgen omdat je kind weinig zelfvertrouwen heeft?

A

Wil je je kind graag helpen en ben je op zoek naar een manier van leren die past bij jouw kind?

A

Wil je weten hoe je ervoor kan zorgen dat leren leuker en makkelijker wordt?

Een nieuwe datum wordt gepland. Heb je belangstelling? Stuur dan een mailtje naar karen@talentengroei.nl en ik hou je op de hoogte wanneer de eerstvolgende workshop is!

In de workshop “Leren vanuit talent” laat Karen zien hoe je leerproblemen van kinderen met én zonder labels als dyslexie, AD(H)D, dyscalculie, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid van een andere kant kunt bekijken.

Je ontdekt wat de leerstijl is van jouw kind én je krijgt praktische tips en handvatten om zelf samen met je kind aan de slag te gaan.

 

“Een aanrader wanneer je je kind wilt helpen met leren
vanuit sterke kanten en talenten”

Over de Karen

Frustreert het jou ook zo, dat je ziet dat je kind meer kan dan wat hij op school laat zien? Je wéét dat je kind veel talenten en kwaliteiten heeft, dat hij het zou moeten kunnen. Maar toch lukt het niet. Je hebt het gevoel dat het anders kan, maar hoe? En hoe zorg je ervoor dat het leren (en school) weer leuk wordt?

 

Ik geloof dat ieder kind kan leren, als het maar weet hoe. Ik help je als ouder om te ontdekken hoe je kind leert en hoe je je kind kan ondersteunen in het leren vanuit sterke kanten en talenten. Zodat je kind weer vol zelfvertrouwen en met plezier naar school gaat.

If a child doesn’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn

Ignatio Estrada

‘Karen geeft goede, praktische tips, waardoor je direct met je kind aan de slag kunt, op weg naar meer zelfvertrouwen en leerplezier. Dat gun je toch ieder kind?”.

Kun je niet naar de workshop, maar wil je wel het boek bestellen? Dat kan natuurlijk!

*excl. verzendkosten
Inclusief werkboek met praktische opdrachten, tips & inspiratie